O fetiță de 5 ani, din Petea, dispărută de la domiciliu, a fost găsită de polițiști după șase ore de cautare

O fetiță de 5 ani, din localitatea Petea, comuna Pălatca, a dispărut miercuri seara de la domiciliu. Anunțați telefonic, polițiștii s-au mobilizat imediat și, pe parcursul nopții, au derulat acțiuni de căutare, fiind solicitat și sprijinul pompierilor și al jandarmilor.

”În jurul orei 23:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, din localitatea Petea, comuna Pălatca. La fața locului, polițiștii au constatat că dispariția minorei a fost sesizată după circa 4 ore de la plecarea acesteia, timp în care familia a căutat-o prin împrejurimi. Imediat după sesizare, polițiștii, sub directa coordonarea a conducerii inspectoratului, s-au mobilizat și, împreună cu pompieri, jandarmi și voluntari, au format echipe de căutare. Astfel, joi dimineața, în jurul orei 6:00, după aproximativ șase ore de căutari prin zone deluroase, greu accesibile, minora a fost găsită în stare bună, cu o ușoară hipotermie, la liziera unei păduri. Aceasta a fost preluată de echipajul medical, pentru investigații suplimentare” – informează IPJ Cluj.

La acțiunile de căutare au participat polițiști din cadrul serviciilor de investigații criminale, criminalistic, acțiuni speciale, precum și din cadrul mai multor posturi de poliție aferente Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

Cercetările sunt continuate în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a dispărut minora de la domiciliu.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie