NTT DATA Romania are o creştere cu 51% a cifrei de afaceri

Compania NTT DATA Romania, al cărei sediu se află în Cluj-Napoca, a înregistrat în primele şapte luni ale anului 2017 o cifră de afaceri de 29,5 milioane euro, în creştere cu 51% faţă de rezultatele obţinute în aceeaşi perioadă a anului anterior.

“Rezultatele financiare ale companiei, din primele şapte luni ale acestui an, vin pe fondul unei evoluţii excelente a business-ului întregii echipe NTT DATA Romania. Până la sfârşitul acestui an calendaristic, estimăm o cifră de afaceri de 54 milioane euro, în creştere cu 45% în raport cu anul precedent. Este al doilea an consecutiv în care înregistrăm o creştere agresivă a veniturilor, după creşterea de 49,5% realizată anul trecut “, declară Daniel Metz – CEO NTT DATA Romania.

Ponderea veniturilor realizate pe piaţa locală a depăşit 25%, un un rol determinant avându-l proiectele de implementare SAP S/4 HANA, serviciile de tip Embedded precum şi evoluţia constant pozitivă a produsului propriu – Clarvision ERP. Ȋn ceea ce priveşte piaţa externă, compania a continuat ofensiva de ridicare permanentă a valorii adăugate în proiectele pe care le derulează.

Compania doreşte caştigarea unor clienţi noi, de tip premium, în industriile bancară şi de asigurări, industrii care ar trebui să susţină creşterea exponenţială înregistrată în ultimii ani în industria auto, acolo unde NTT DATA Romania are o pondere de peste 45% a cifrei de afaceri.

1600 de angajaţi şi colaboratori până la sfârşitul anului

Echipa NTT DATA Romania a depășit în luna august plafonul de 1.450 de membri, iar până la sfârşitul acestui an își propune angajarea a încă 150 de noi colegi.

Momentan, în NTT DATA Romania există peste 100 poziţii deschise, printre care se numără cele de Project Manager, Arhitect Soluţii, Operations Manager, poziţii de programare Java, Cobol, Embedded, .Net, ABAP, consultanță SAP, consultanţă AMS şi testare automată.

Articole din aceeasi categorie