Noi amenajări şi dotări pentru tineretul din Iclod

Zilele trecute am fost din nou în deplasare în comuna Iclod, unde de fiecare dată găsim noutăţi în domeniul edilitar-gospodăresc.

La recenta noastră vizită, pe primarul Emil Pârţoc nu l-am întâlnit în birou, ci pe modernul stadion, inaugurat acum doi ani. Acolo am găsit din nou un adevărat şantier. Muncitorii lucrau la amanajarea zonei de fitness din imediata vecinătate a terenului mare. Deja se montau aparatele, aşa cum, în zilele noastre, găsim aproape în toate oraşele mari, dar nu şi în mediul rural. Iată, Iclodul se remarcă şi în această privinţă. Oricine, la orice  oră a zilei are acces la aceste aparate fitness, amenajate în aer liber. Edilii iclozeni nu se mulţumesc cu atâta, ci lângă aceste aparate au mai amenajat un teren de minibaschet şi unul pentru tenis cu piciorul. Să mai spui că în localitatea Iclod edilii nu se gândesc la tineretul satului (ce sat, că în multe privinţe depăşeşte chiar şi un oraş, în domeniul bazelor sportive!).

La Iclod, în curtea Şcolii Gimnaziale mai găsim şi o modernă sală de sport, unde, printre cele mai practicate discipline se află luptele libere, iar aşezarea de pe Valea Someşului Mic se poate mândri cu campioni judeţeni şi chiar naţionali la categoriile de vârstă copii şi cadeţi. Mai nou şi rugby-tag se bucură de multă popularitate în rândul copiilor de pe aceste  meleaguri. Bine spune zicala: Omul sfinţeşte locul. La Iclod chiar că aşa este!

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie