Nicoară îl acuză pe Nasra că minte

Prim vicepreşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară îl acuză pe liderul social democrat clujean Horia Nasra că minte, avertizând că pe viitor dacă va mai apela la astfel de practici îl va acţiona în judecată. „Un tânăr ”lider” al PSD Cluj mă atacă, pe mine şi Partidul Naţional Liberal, minţind. Minte vorbind despre mine în legătură cu un accident cu victimă. Minte vorbind despre Sorin Apostu ca şi cum acesta ar fi fost vreodată membru PNL. Nu aşa se face politică, nu în Cluj domnule “lider” local al PSD! Ar fi trebuit să vă uitaţi la demnii dumneavoastră înaintaşi, profesorii Vasile Puşcaş, Ioan Rus sau Vasile Dâncu, la modul cum făceau ei politică. Într-un oraş universitar, într-un judeţ de elită, politica nu se face minţind, atacând şi denigrând fără discernământ. Pe viitor, la astfel de atacuri mincinoase nu vă voi mai răspunde, ci vă voi chema direct în faţa judecătorilor. În final am să vă mai spun ceva. În afara justiţiei pământeşti mai există o justiţie, cea divină. Chiar dacă nu credeţi în Dumnezeu şi Biblia noastră, vă spun că şi Coranul lui Mohamed pedepseşte pe cei care mint. Chiar dacă sunteţi ateu, tot nu aveţi dreptul să minţiţi!”, a arătat Nicoară.
Reacţia senatorului clujean vine după ce Horia Nasra a acuzat PNL că a intrat în „zodia interlopă”, arătând că un apropiat al primarului Emil Boc, membru al PNL şi directorul Sălii Polivalente a bătut un angajat !
„Dacă în ultimii ani, PNL Cluj a sprijinit la nivel local numeroşi politicieni care au fost dovediţi corupţi sau complet iresponsabili, precum primarul Sorin Apostu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu şi vicepreşedintele Radu Bica, astăzi menţine în rândurile sale exemple de proastă conduită socială, de la prim-vicepreşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară care a fost trimis în judecată pentru că s-a urcat baut la volan şi a provocat un accident soldat cu un rănit şi până la directorul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, Ionuţ Rusu, care conform unei înregistrări video a bătut un angajat al instituţiei”, a arătat Nasra.
C.P.

Articole din aceeasi categorie