Muzeul de Artă Cluj – Napoca

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }

Vernisaj “Here I Am”. Întâlnire cu Leyla Mahat

luni 5 noiembrie, 12, 00

Expoziția este organizată în cadrul Zilelor Culturale ale Republicii Kazahstan, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție. Activitățile din cadrul evenimentului propun să aducă arta kazahă în diferite forme și exprimări cât mai aproape de locuitorii clujeni și în același timp să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel tânăr, nespecializat.

Leyla Mahat este absolventa Institutului de Artă şi Teatru de la Alma – Ata, apoi a Institutului Repin de Pictură şi Grafică (St. Petersbzrg, Rusia), doctoratul la Universitatea York (Statele Unite). A expus în centre importante din Japonia, Rusia, Statele Unite, India, China, Austria, Belgia, cehia, Franţa, România acuma,…

Here I Am este personala prin care Leyla Mahat se recomandă şi îşi recomană arta, o activitate profesională în care se regăsesc şi coexistă armonios pictura, poezie, pedagogia, managerul, directorul de galerie, curatorul. Aceasta este Leyla Mahat, a cărei prezenţa la Cluj – Napoca trebuie salutată şi întâmpinată la adevărata ei dimensiune.

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie