Municipalitatea a suplimentat cantitatea de apă şi punctele de distribuire a acesteia în oraş

Municipalitatea clujeană a amenajat încă două puncte de distribuire a apei potabile în oraş, anunţă administraţia locală, prin intermediul unui comunicat trimis pe adresa redacţiei.

Astfel, au fost amplasate încă două corturi, în staţiile Minerva (cartierul Mănăştur) şi Piaţa Mihai Viteazu (vis a vis de Cinematograful Florin Piersic). Pe lângă cele două amplasamente, municipalitatea oferă clujenilor apă şi în celelalte trei corturi, amenajate de ieri, în Piaţa Ştefan cel Mare (zona staţiei C.T.P.), Splaiul Independenţei (zona Operei Maghiare) şi Piaţa Mărăşti (în staţia C.T.P. de circulaţie spre centru).

De asemenea, administraţia locală a suplimentat cu 1.500 de litri cantitatea de apă potabilă necesară pentru distribuire, având în vedere codul roşu de caniculă instituit la Cluj-Napoca.

Municipalitatea aminteşte că, pe lângă cele cinci puncte de distribuire a apei potabile, clujenii se mai pot răcori la cişmelele stradale amplasate în cele mai circulate zone din oraş, din pieţele Lucian Blaga, Unirii, Mihai Viteazu, Avram Iancu şi B-dul Eroilor, dar şi în staţiile de transport public din zonele Minerva şi strada Memorandumului.

De asemenea, clujenii au la dispoziţie puncte de distribuire a apei potabile şi în farmaciile din oraş.
Măsurile au fost instituite pentru diminuarea efectelor caniculei şi a disconfortului termic, se precizează în comunicatul municipalităţii.

A.S.

Articole din aceeasi categorie