Motive de bucurie pentru iubitorii jazzului. Sesiune Meet&Greet cu Al Di Meola la Cluj-Napoca

Începutul verii aduce un nou concert al renumitului chitarist şi compozitor Al Di Meola. Music of Di Meola, Piazzolla &Lennon-McCartney este unul dintre proiectele muzicale cele mai îndrăgite de artist şi va fi prezentat, în premieră la Cluj-Napoca, în 13 iunie, începând cu ora 20, la Opera Naţională Română.

Cu o carieră impresionantă, care nici până în acest moment nu poate fi egalată, Al Di Meola este un îndrăgit al clujenilor, reuşind de fiecare dată să îşi impresioneze publicul, transformând fiecare concert într-un moment special. Artistul cu o personalitate unică şi un stil elegant atât în muzică, cât şi în comportament, va rămâne un inovator, aflat mereu în căutarea sineului prin arta sa.

Ca urmare a mai multor solicitări venite din partea publicului, organizatorii concertului de la Cluj-Napoca au decis, împreună cu managementul artistului, să organizeze o întâlnire a acestuia cu fanii într-un cadru privat. O sesiune Meet&Greet care va aduce bucurie iubitorilor muzicii jazz.

Biletele la acest eveniment vor include accesul la probele de sunet (soundcheck), întâlnire şi dialog cu artistul înainte de concert, CD cu autograf, posterul oficial al concertului cu autograf şi fotografii împreună cu artistul oaspete.

Bilete pot fi cumpărate de la birourile Diesel Events (Piaţa Unirii, nr.10) sau de pe site-ul: www.dieselevents.ro. Informatii: Tel: 0730 083880; E-mail: simona@dieselevents.ro ; office@dieselevents.ro

Articole din aceeasi categorie