Minciună!, afirmă reprezentanţii PSD Cluj

• După ce preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a acuzat Ministerul Agriculturii că sabotează Aeroportul Cluj, vine şi replica reprezentanţilor PSD •

Politicienii clujeni se războiesc prin intermediul comunicatelor de presă. După ce miercuri, preşedintele CJ, Alin Tişe, a transmis un comunicat prin care acuza Guvernul PSD şi Ministerul Agriculturii că sabotează dezvoltarea Aeroportului Internaţional Avram Iancu şi a judeţului Cluj prin încercarea de a obţine terenuri care sunt în prezent în proprietatea judeţului, în replică, reprezentanţii PSD susţin că cele afirmate de şeful administraţiei judeţene reprezintă informaţii „trunchiate şi mincinoase”.

„Frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL, Alin Tişe pare că a fost cuprins de o insolaţie de sezon, pentru că din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj este inadmisibil să minţi cu atât de multă nonşalanţă şi să arăţi cu degetul spre un partid sau o instituţie, când tu şi acoliţii tăi liberali aţi fost incapabili să rezolvaţi acest litigiu”, este reacţia preşedintelui PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, transmisă tot prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit parlamentarului clujean, comunicatul de presă transmis de CJ Cluj – „cu atacuri politice fără noimă – demonstrează lipsa de profesionalism, necunoaşterea realităţii şi neseriozitatea conducerii acestei instituţii”, afirmă liderul PSD Cluj, arătând că CJ, prin adresa nr. 3965/04.03.2016, aducea la cunoştinţa Direcţiei Agricole Cluj că suprafaţa ocupată de platforma de garare pentru aeronave este a administraţiei judeţene, terenul figurând de fapt în actele ambelor instituţii.

„Direcţia Agricolă Cluj a fost de acord cu rezolvarea juridică a situaţiei încă din anul 2012, când a adus la cunoşţinta Consiliului Judeţean Cluj că este de acord cu transferul acestui bun către Aeroportul Internaţional «Avram Iancu» Cluj ( adresa nr. 743/16.03.2012) dovada fiind de fapt toată corespondenţa existentă prin care se dă acordul de principiu de renunţare la acest teren nefolosit de Unitatea fito-sanitară din anul 1991! Văzând lipsa totală de interes a conducerii Consiliului Judeţean, Direcţia Agricolă Cluj a promovat un litigiu în instanţă”, explică Nasra, considerând că administraţia judeţeană trebuia să demareze procedurile pentru rezolvarea legală a situaţiei.

„Oare preşedintele Consiliului Judeţean Cluj nu ştie ce demersuri trebuiau întreprinse, pentru că este uluitor şi populist ca preşedintele Consiliului Judeţean să acuze Guvernul PSD şi Ministerul Agriculturii pentru a acoperi ineficienţa din ograda proprie!”, se revoltă preşedintele departamentului de agricultură al PSD Cluj, Ilarie Ivan, fost director al Direcţiei Agricole Cluj.

A.S.

Articole din aceeasi categorie