Aproximativ 15.000 de persoane au întâmpinat 2018 în Piața Unirii din Cluj-Napoca

Aproximativ 15.000 de persoane au ales să petreacă noaptea dintre ani în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, unde au avut parte de concerte de muzică şi de un spectacol de jocuri de lumini, lasere şi focuri de artificii care a durat aproape 15 minute.

Programul de Revelion a început duminică seara la ora 22 în Piaţa Unirii cu concerte susţinute de DJ Project & Mira şi de trupa Hara, iar la miezul nopţii a avut loc un spectacol de lasere, lumini şi artificii care a durat aproape 15 minute, urmat de concertul trupei Ro-Mania.

Un cronometru cu numărătoarea inversă pentru ultimele secunde din anul 2017 a fost proiectat pe acoperişul Bisericii Romano-Catolice ”Sf. Mihail”. Totodată, Primăria Cluj-Napoca a distribuit celor aflaţi în Piaţa Unirii peste 700 de sticle cu şampanie.

Revelionul 2018 a avut o însemnătate aparte, marcând nu doar trecerea în Anul Nou, dar şi trecerea în anul Centenarului, un an plin de semnificaţie atât pentru România, cât şi pentru Cluj-Napoca.

Primul eveniment din anul Centenarului a fost organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul partenerului oficial NTT Data şi partenerilor principali: Bergenbier, Vodafone, Pepsi, Coral Impex, Selgros România.

C.P.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Aproximativ 15.000 de persoane au întâmpinat 2018 în Piața Unirii din Cluj-Napoca

  1. Unu

    Revelionul celor fără familie, prieteni și bani. Noi ceilalți, am sponsorizat laserele și șampania, cu taxele noastre. Mare javră mai e Boc – face paranghelii pentru săraci, pe banii celor care muncesc!
    Rușinea e a noastră, că ne-am lăsat prostiți.