Măsuri ferme ale polițiștilor clujeni în cazurile de violență în familie

Polițiștii clujeni iau măsuri ferme în cazurile de violență în familie. Luni, 23 iulie, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, Compartimentul Proximitate, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești.

Potrivit IPJ Cluj, în luna aprilie a.c., soția bărbatului ar fi solicitat magistraților Judecătoriei Turda emiterea unui ordin de protecție. În urma solicitării acesteia, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Conform probatoriului administrat, bărbatul ar fi încălcat în mod repetat obligațiile care îi erau impuse prin ordinul de protecție. Ultima oară, luni, 23 iulie, ar fi abordat-o pe femeie în timp ce se afla pe raza municipiului Cluj-Napoca, deși, prin ordin, avea interdicție de a lua legătura sau de a se apropia de ea.

Cercetările sunt continuate de către polițiști. Polițiștii clujeni fac apel la cetățeni să sesizeze Poliției orice caz de violență în familie.

D.S.F.        

Articole din aceeasi categorie