Maria Forna, aleasă preşedinte al TNL Cluj

Tinerii liberali clujeni şi-au ales, la sfârşitul aceste săptămâni, şefii la nivelul organizaţiei judeţene de tineret. Cei aproximativ 200 de delegaţi la şedinţa de alegeri au decis ca în următorii doi ani cea care să le conducă destinele să fie Maria Forna.

Participanţii la Comitetul de Coordonare Judeţean al TNL Cluj nu au avut nicio dilemă în ceea ce priveşte alegerea preşedintelui organizaţiei. şi asta pentru că a existat o singură opţiune: Maria Forna, care asigură de anul trecut conducerea interimară a organizaţie iar la nivelul organizaţiei naţionale de tineret a PNL deţine funcţia de preşedinte executiv. Alegerea Mariei Forna în fruntea Organizaţiei de tineret a PNL Cluj nu a reprezentat vreo surpriză, în contextul în care aceasta are o vastă experienţă politică. Maria Forna anunţă că principala sa prioritate în calitate de preşedinte al TNL Cluj este ca împreună cu colegii săi să explice generaţiei lor că „singurul medicament pentru însănătoşirea României de cancerul roşu care o macină este o guvernare de dreapta asigurată de PNL”. “Alături de noua echipă avem misiunea de a trasa întregii organizaţii o foaie de parcurs cu obiective clare prin care să ne aducem aportul la lupta partidului nostru în procesul de opoziţie faţă de monstruoasa guvernare PSD-ALDE şi, nu în ultimul rând, la câştigarea bătăliilor electorale care ne aşteaptă în anul 2019 începând cu alegerile europarlamentare şi continuând cu alegerile prezidenţiale iar în anul 2020 cu alegerile locale şi parlamentare. Într-o Românie măcinată de scandaluri politice, de lipsa locurilor de muncă, a investiţiilor, a şomajului crescut, tinerii din România aleg să părăsească ţara pentru a-şi crea un drum mai bun în viaţă peste hotare. Tinerii au nevoie de o ţară care să le ofere şansa împlinirii într-o viaţă normală, o ţară de care să se simtă legaţi şi faţă de care să se simtă responsabili. Cred că este nevoie de reclădirea încrederii între generaţii şi oferirea posibilităţii de a ne schimba ţara în bine şi de a ne construi aici, în ţară, un viitor mai bun. Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Călin Popescu Tăriceanu, Olguţa Vasilescu şi nu în ultimul rând ministrul habarnist al educaţiei, Liviu Pop, sunt doar o parte din camarila PSD-ALDE care şi-au arătat măsura incompetenţei şi a neputinţei de a guverna România. Aici ne revine nouă misiunea, ca tineri politicieni, să le explicăm celor din generaţia noastră faptul că singurul medicament pentru însănătoşirea României de cancerul roşu care o macină este o guvernare de dreapta asigurată de PNL” a declarat preşedintele TNL Cluj, Maria Forna.

În cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean al TNL Cluj a mai fost aleasă Flavia Petruş în funcţia de preşedinte executiv iar Mircea Miron şi Cătălin Nistor vor deţine cele două funcţii de prim-vicepreşedinte. Pentru funcţia de secretar general a fost desemnat prin vot Bogdan Covaliu iar secretari generali adjuncţi au devenit Diana Chiş şi Adina Raţiu. De asemenea, au mai fost desemnaţi prin vot cei nouă vicepreşedinţi ai organizaţiei. La evenimentul dedicat alegerilor în cadrul organizaţiei de tineret a TNL Cluj au fost prezenţi preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, primarul municipiului Câmpia Turzii şi preşedinte al PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan şi secretarul general al PNL Cluj, Mircea Abrudean.

C.P.

Articole din aceeasi categorie