Majoretele de la „Queens Dancing” Gherla – o nouă participare internaţională

În pragul noului an şcolar, elevele din cadrul formaţiei de majorete ”Queens Dancing” din municipiul Gherla au onorat o nouă competiţie internaţională, aşa cum fac de câţiva ani încoace la începutul sezonului de toamnă.

Un grup de 40 de majorete, conduse de Andreea Sabo, au participat, în perioada 7-10 septembrie, la Campionatul European din Lasko, în Slovenia. Acolo au concurat 176 de formaţii din 9 ţări – România, Austria, Bosnia & Herţegovina, Croaţia, Cehia, Franţa, Muntenegru, Serbia şi Slovenia. Majoretele din Gherla au participat cu trei echipe de cadete, junioare şi senioare. La senioare solo – Corpodean Camelia, duo – Melyssa Sabo şi Cristina Vladar, la junioare solo – Medeea Vedean, duo – Carla Sabo şi Mureşan Daria, la  Cadete solo – Donath Roxana, duo – Costea Alisa şi Pop Larisa. Toate concurentele, deosebit de talentate, unele dintre ele fiind prezente şi la ediţiile trecute ale europenelor.

Deplasarea în Slovenia a tinerelor din Gherla a fost sprijinită de doi oameni de afaceri din localitate, dar şi de părinţii copiilor. Aşa s-a întâmplat şi anii trecuţi, majoretele onorând în fiecare vară marile competiţii europene, unde municipiul Gherla a fost reprezentat todeauna cu cinste.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie