Majoretele de la „Queens Dancing”, din nou la înălţime!

De câţiva ani, formaţia de majorete „Queens Dancing”, din Gherla, condusă de Andreea Sabo, domină competiţiile judeţene, dar şi pe cele naţionale. Nu s-a întâmplat altfel nici în weekend-ul trecut, când repezentantele municipiului Gherla au avut o evoluţie excelentă la Campionatele Naţionale de Majorete, desfăşurate în Sala Sporturilor din Braşov, unde a fost prezentă „crema” acestei discipline sportive.

Fetele din oraşul nostru s-au întors acasă cu o tolbă plină cu medalii, rezultatul comportării lor superbe la întrecerile de sub poalele Tâmpei. Astfel, pe locul I s-au clasat la categoria Majorete tradiţional cu pom-pomi, solo, junioare, Medeea Vedean; tot la această categorie, dar la solo, senioare, Denisa Moldovan, iar la duo, senioare, perechea Melyssa Sabo – Cristina Vladar. Locul II a fost ocupat de echipa senioare la categoria Majorete tradiţionale cu pom-pomi, iar cu „bronzul” s-au întors acasă duo junioare Carla Sabo – Daria Mureşan, la categoria Majorete tradiţionale cu pom-pomi şi echipa de junioare, la Pom-pomi. Să mai menţionăm un loc IV la Duo precadete şi un loc VI a echipei cadete la categoria Majorete tradiţionale cu pom-pomi. Un bilanţ  peste aşteptări, pentru care fetele şi antrenoarea lor din Gherla merită sincere felicitări!

Neapărat trebuie să subliniem aportul material al părinţilor acestor minunate majorete, care au asigurat transportul componentelor formaţiei „Queens Dancing” la naţionalele de la Braşov. Un gest frumos din partea lor.

Szekely Csaba

Articole din aceeasi categorie