Lucrările la drumul Fizeşu Gherlii – Sântioana – Ţaga, verificate de Tişe şi Mânzat

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, împreună cu vicepreşedintele Marius Mînzat au verificat, ieri, modul în care se efectuează lucrările pe drumul judeţean 109 C Fizeşu Gherlii – Sântioana – Ţaga.

În prezent, Consiliul Judeţean derulează pe acest drum, prin intermediul societăţii sale de profil, ,,Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj” S.A., lucrări ce vizează mai multe sectoare în lungime totală de aproximativ 38 de kilometri.

Lucrările constau în burduşiri, plombări cu emulsie bituminoasă prin stropiri succesive, plombări cu beton asfaltic, aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi rigolelor. Totodată, urmează a fi asfaltat în perioada imediat următoare un sector în lungime de cca. 5 km. În ceea ce priveşte termenul de finalizare a lucrărilor, acesta este finalul lunii mai, potrivit directorului DPJ Cluj S.A., ing. Călin Platon şi a preşedintelui consiliului de administraţie al societăţii, Ioan Curta.

„Mesajul nostru către toate societăţile constructoare e unul extrem de clar: drumurile judeţene reprezintă prioritatea zero, astfel încât nu vom permite niciun fel de întârziere sau de neconformitate. Condiţiile meteo sunt excelente, banii există, nu rămâne decât ca societăţile să se mobilizeze la maxim şi să lucreze într-un ritm susţinut. În ceea ce ne priveşte, vom inspecta toate şantierele de pe drumurile judeţene astfel încât acest lucru să se şi întâmple efectiv.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe după vizita pe şantier.

Tot în acest context, preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean au vizitat staţia de producere a asfaltului pe care societatea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj S.A. o deţine la Bonţida, o investiţie semnificativă şi extrem de utilă prin intermediul căreia societatea a reuşit, doar în cursul anului 2017, o producţie importantă de 61.972 de tone de mixtură asfaltică şi 3.109 mc beton de ciment.

C.P.

Articole din aceeasi categorie