Locuri de cazare pentru perioada admiterii la UBB

Universitatea Babeș-Bolyai a anunțat că pune la dispoziția candidaților la statutul de student peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

„Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii și sunt destinate candidaților care locuiesc la o distanță de peste 20 de kilometri de Cluj-Napoca. Situate în camere cu 5 paturi, locurile vor fi disponibile în perioada 16-31 iulie 2019 și vor putea fi ocupate în baza unei cereri transmise Serviciului Social al Universității. Candidații vor avea posibilitatea de a se caza împreună cu părinții, iar plata cazării se va putea face numerar sau cu cardul, la administrația Căminului Studențesc nr. 5 (str. B. P. Hașdeu nr. 45), de luni până vineri, între orele 7:00 – 15:00” – informează UBB.

Pentru a obține un loc de cazare, candidații trebuie să trimită o cerere și o copie a cărții de identitate la adresa social@ubbcluj.ro sau să le depună la Serviciul Social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puțin 3 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

M. T.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *