Liviu Crişan (FRK WUKF): Prin organizarea Campionatelor Europene de karate WUKF facem reclamă României

Preşedintele Federaţiei Române de Karate WUKF (FRK WUKF), Liviu Crişan, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că prin organizarea la Cluj, a Campionatelor Europene de karate WUKF se face o bună reclamă României.
‘’E a 9-a ediţie a Campionatelor Europene, pe care am reuşit să o aducem la Cluj, şi ne bucurăm că avem sportivi din 26 de ţări, avem peste 1.800 de sportivi, 86 de arbitri, 190 de antrenori şi instructori. E o competiţie care aduce lume nouă, să zic aşa, în Cluj, mulţi dintre ei n-au fost niciodată, n-au vizitat niciodată Clujul şi chiar am primit multe aprecieri pozitive despre cum arată oraşul, facilităţile pe care le oferă, Sala Polivalentă, care este deosebită. Zic că pe lângă faptul că am făcut o reclamă bună Clujului, am făcut o reclamă României. Cred că e un lucru foarte important ceea ce am realizat, mai ales că şi autorităţile au înţeles şi ne-au sprijinit fiecare în măsura posibilităţilor’’, a menţionat Liviu Crişan.
Purtătorul de cuvânt al FRK WUKF, Constantin Andrei, a declarat, pentru AGERPRES, că la competiţie participă peste 1.000 de competitori sub 15 ani.
‘’Aproximativ 1.000 de participanţi sunt în categoria copiilor şi mini cadeţilor, deci categorii până în 15 ani. Astăzi au loc probele de veterani, seniori, juniori şi cadeţi, la fel şi mâine. Azi sunt finalele la veterani, urmând ca mâine să aibă loc finalele categoriilor de cadeţi, iar duminică vor avea loc finalele categoriilor de seniori şi juniori, cele mai spectaculoase. Deschiderea oficială va avea loc vineri la ora 18,30 şi va fi un spectacol deosebit oferit de Untold, partener şi sponsor al evenimentului. Îi aşteptăm pe toţi, intrarea spectatorilor fiind liberă’’, a spus Andrei.
În perioada 6-9 aprilie, în Complexul Sportiv Cluj Arena – Sala Polivalentă se desfăşoară cea de-a IX-a ediţie a Campionatelor Europene de karate WUKF pentru toate vârstele, organizată de Federaţia Română de Karate WUKF.

Articole din aceeasi categorie