Liberalul clujean Daniel Buda este interesat de încă un mandat de europarlamentar

Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, spune că ar fi interest de un nou mandat în Parlamentul Uniunii Europene. Anunțul făcut de liberalul clujean vine în contextul în care peste un an, mai exact în 26 mai 2019, vor avea loc alegeri europarlamentare iar partidele se pregătesc deja pentru acest scrutin. „De obicei sunt rezervat în a-mi face publice opţiunile personale, dar, de această dată, voi fi tranşant şi voi spune că da, sunt interesat de un nou mandat de europarlamentar. Apreciez că am făcut destul de multe lucruri bune în Parlamentul European, în acest prim mandat şi am multe proiecte de continuat. Vă reamintesc că, în condiţiile în care fondurile de coeziune pentru agricultură, în sumă totală, au scăzut, România face parte dintre cele cinci ţări care au obţinut, totuşi, o creştere a acestor fonduri alocate.

Nu înseamnă că nu mă interesează politica internă, am făcut parte din Parlamentul României timp de opt ani, dar consider că pot fi mult mai util în Parlamentul European”, a declarat Daniel Buda.

Liberalul Daniel Buda este membru al Parlamentului European din 2014, fiind ales pe listele PDL. Danile Buda este membru în trei comisii din cadrul forului legislative european: Comisia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (AGRI), Comisia pentru Dezvoltare Regională (REGI) şi Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI).

C.P.

Articole din aceeasi categorie