Lacul de agrement din parcul gherlean, la dispoziţia publicului

Timpul deosebit de călduros de la începutul lunii mai a permis edililor gherleni să deschidă pentru locuitorii oraşului şi oaspeţii lor lacul de agrement din mijlocul frumosului parc, o adevărată bijuterie a urbei.

După cum ne-a declarat managerul SC ADP SA, domnul Genel Mureşan, încă de la venirea primăverii lacul a fost curăţat şi reamenajat, iar de câteva zile au reapărut bărcile şi hidrobicicletele. Deocamdată,  sunt puse la dispoziţia publicului două bărci şi două hidrobiciclete. Acestea au fost revopsite şi curăţate, spre bucuria şi satisfacţia celor care doresc să se plimbe pe luciul apei din vecinătatea Grădinii de vară, unitate de alimentaţie publică aparţinând Cooperativei de consum Gherla. A fost reamenajată și pusă în funcţiune şi fântâna arteziană din mijlocul lacului și, de asemenea, este asigurat şi iluminatul public din jurul lacului.

Orarul de funcţionare a serviciilor pe lacul de agrement este 12:00 – 20:00.

Preţul unei plimbări  de 30 minute cu barcă sau hidrobicletă este tot de 3 lei, ca şi vara trecută. Se aşteaptă, ca odată cu sosirea vacanţei de vară a elevilor şi studenţilor, lacul să fie luat cu asalt de tineri, dar şi de oaspeţii oraşului pe timpul sezonului estival. Aşa se întâmplă în fiecare an, vacanţele şi concediile oferind mai multor amatori de plimbări prilejul  de a se delecta în cadrul natural al acestei oaze de linişte din chiar centrul municipiului Gherla.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie