La USAMV, Festivalul alimentului, ediţia a VI-a

Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Alimentului – eveniment organizat de Facultatea de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară  Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociaţia Specialiștilor din Industria Alimentară din România (ASIAR), Asociaţia Studenţilor Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor, CHR Hansen şi Primăria Cluj-Napoca – se va desfăşura în 14 iunie, la Institutul de Ştiinţele Vieţii “Mihai I al României”.

Deschiderea evenimentului va avea loc între orele 9:00 – 10:00, fiind urmată de jurizarea produselor (orele 10:30-11:00), apoi de vizitarea expoziţiei, în holul Institutului de Ştiinţele Vieţii, din incinta Universităţii de Ştiințe Agricole şi Medicină Veterinară (Calea Mănăştur nr. 3-5). În cadrul acestui eveniment, studenţii Facultăţii de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor, specializările Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria produselor alimentare şi Controlul şi expertiza produselor alimentare vor expune produsele realizate în cadrul proiectelor de licenţă. Potrivit organizatorilor, vizitatorii vor putea gusta din produsele alimentare expuse, care sunt obţinute prin utilizarea unor tehnologii inovative şi urmăresc promovarea unei alimentaţii sănătoase, cu efecte benefice asupra organismului.

M. T.

Articole din aceeasi categorie