Kaufland România continuă programul de finanțare a ONG-urilor

Kaufland România a dat, joi, startul celui de-al doilea apel de proiecte în cadrul programului de finanțare a ONG-urilor cu granturi nerambursabile în valoare totală de 1 milion de euro, pentru a derula proiecte sustenabile pentru România.

Această a doua sesiune de depunere a proiectelor va începe în 21 iunie, iar ONG-urile pot depune aplicațiile online, pe platforma programului disponibilă la www.instaredebine.ro, numai la această dată, între orele 9:00 – 16:00. Ca urmare a interesului ridicat, în cadrul acestui apel de proiecte nu va mai exista limită de cereri de finanțare ce pot fi depuse, iar comisia de jurizare va evalua toate solicitările complete, ce îndeplinesc criteriile de aplicare descrise pe site-ul programului, în Ghidul Solicitantului – informează Kaufland România.

Conform sursei citate, la primul apel de proiecte au fost primite peste 13.000 de solicitări partea ONG-urilor. Cea de a treia și ultima sesiune de depunere de proiecte va avea loc în august 2018.

Programul #ÎNSTAREDEBINE se adresează tuturor asociațiilor, fundațiilor și federațiilor care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă, valoarea maximă a finanțării acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro). O atenție specială în finanțare este acordată proiectelor pentru zonele rurale: 25% din totalul proiectelor sprijinite se vor adresa comunităților și beneficiarilor din mediul rural.

Programul este dezvoltat de Kaufland România, cu sprijinul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile.

M. T.

Articole din aceeasi categorie