Karate: C.S. POLITEHNICA CLUJ-NAPOCA – O PEPINIERĂ A CAMPIONILOR

Federaţia Română de Karate WUKF sub conducerea preşedintelui Liviu Crişan, a dat startul, în perioada 11-12 martie 2017, celei de-a 17-a ediţii a Campionatului Naţional de Karate WUKF. La deschidere s-au aliniat 61 de cluburi şi 841 de sportivi, care au fost urmăriţi cu interes de publicul numeros aflat în Sala Sporturilor din Târgovişte.

A fost un campionat multistiluri reunind sportivi pentru care competiţia a însemnat câştigarea unor medalii ce vin să confirme seriozitatea pregătirii lor sportive şi nu în ultimul rând participarea la viitoarele Campionate Europene de Karate WUKF, găzduite în acest an la Cluj-Napoca la începutul lunii aprilie în inima Transilvaniei.

C.S. Politehnica Cluj-Napoca a participat cu un număr  de 63 de sportivi obţinând 90 medalii – 50 medalii aur, 26 medalii argint şi 14 bronz, clasând astfel structura sportivă pe primul loc dintre toate cluburile participante – o încununare a muncii şi seriozităţii specifice sportivilor legitimaţi la acest club.

Pregătirea sportivă de înaltă ţinută este asigurată de antrenori cărora munca le-a fost recunoscută şi apreciată obţinând certificate de grad: Kerekes Eva, centura neagra – 5 DAN, Stanciu Cosmin, centura neagra 2 DAN, Teir Magdalena, centura neagră – 2 DAN.

Karate-ka clujeni au dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că sportul înseamnă seriozitate, muncă, sacrificii, iar C.S. Politehnica Cluj-Napoca este înainte de toate o familie în mijlocul căreia totul este posibil

– O PEPINIERĂ A CAMPIONILOR.

Sportul înseamnă sănătate, îi învaţă pe copii cum să abordeze viaţa, să lucreze în echipă, să se bucure de reuşite, să muncească mai mult, să fie primii, SĂ ÎNVINGĂ!!!

E. C.

Articole din aceeasi categorie