Judeţul Cluj, promovat în capitala valsului, la început de an

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj din cadrul Consiliului Judeţean Cluj participă în perioada 11-14 ianuarie 2018 la Târgul Internaţional de Turism „Ferien Messe” de la Viena, cel mai important târg de turism public din Austria şi una dintre manifestările turistice internaţionale de top pentru vacanţe, călătorii şi petrecere a timpului liber.
În acest context, Clujul se va prezenta în faţa publicului vienez şi nu numai cu cele mai diversificate şi atractive informaţii referitoare la locurile, obiectivele şi evenimentele de interes turistic reprezentative pentru judeţul nostru. De asemenea, angajaţii C.N.I.P.T. Cluj vor disemina informaţii de specialitate tuturor specialiştilor din domeniu interesaţi, în scopul alegerii, valorificării şi dezvoltării polivalente a acestei destinaţii.
„Este o nouă oportunitate oferită Clujului pentru a-şi face cunoscută oferta turistică şi recreativă, precum şi pentru a aduce în atenţia turiştilor străini şi a profesioniştilor din domeniu principalele evenimente, obiective şi atracţii turistice clujene. Sperăm ca informaţiile furnizate vizitatorilor să fie de maxim interes, astfel încât un număr cât mai mare de turişti să opteze pentru o vizită în judeţul nostru” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Articole din aceeasi categorie