Jaf la o bancă din Cluj-Napoca

O persoană cu fața acoperită a intrat, luni, 18 iunie, în jurul orei 15:00, într-o unitate bancară de pe raza municipiului Cluj-Napoca și, sub amenințare, a sustras o sumă de bani, după care a fugit. În urma acestui incident, nici o persoană nu a fost rănită.

Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliție au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasă și celelalte date de interes pentru soluționarea cazului  – informează IPJ Cluj.

Ancheta este coordonată de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului.

Semnalmentele bărbatului (în imagine, portretul-robot al acestuia, transmis presei de IPJ Cluj): circa 1,80 – 1,85 metri; vârstă aproximativă – 25-30 de ani; constituție atletică, păr ușor grizonat, tuns scurt, ten ușor măsliniu; purta o bluză de trening neagră, pantaloni de blugi negri, largi

Persoanele care pot furniza informații utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 pentru a anunța organele de poliție.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie