ISU Cluj: Intervenții în urma precipitațiilor abundente de joi după-amiază

Șase autospeciale din cadrul ISU Cluj au acționat, pe timpul după-amiezii de joi, 21 iunie, în municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești, pentru scoaterea apei acumulate în curți și subsoluri, ca urmare a precipitațiilor abundente.

Conform unei informări a ISU Cluj, 26 de pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Cluj-Napoca au acționat cu șase autospeciale pentru a scoate apa din subsolurile unor imobile situate pe străzile Nicolae Cristea, Cardinal Iuliu Hossu, Mihai Eminescu, Gruia, Clinicilor și Izlazului. De asemeni, un echipaj de pompieri a intervenit, alături de personalul din Serviciul Spații Verzi al Primăriei Cluj-Napoca și o echipă a unui furnizor de energie electrică, pentru înlăturarea unui arbore căzut peste mai multe autoturisme parcate și cabluri electrice doborâte.

„Evoluția situației este permanent monitorizată prin Centrul Operațional al Inspectoratului  pentru Situații de Urgență, iar echipele specializate pot fi mobilizate pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce situații de urgență. Evoluția fenomenelor meteorologice periculoase este permanent monitorizată prin Centrul Operațional” – a anunțat ISU Cluj pe rețelele de socializare.

M. T.

Articole din aceeasi categorie