IȘJ Cluj: 500 de elevi și profesori vor fi premiați la Galele Excelenței în Educație 2018

Performanțele elevilor și profesorilor clujeni la olimpiadele internaționale și naționale, în anul școlar 2017-2018, vor fi premiate de Inspectoratul Școlar Județean, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, în cadrul Galelor Excelenței în Educație 2018.

Conform celor anunțate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, celebrarea excelenței în educație la Cluj-Napoca va fi marcată prin organizarea a două ceremonii de premiere, în care vor fi evidențiate cinci unități de învățământ preuniversitar care s-au remarcat în anul școlar precedent pentru calitatea managementului instituțional, dar și pentru rezultatele obținute de elevi și de profesori. Se vor acorda distincții și premii în bani pentru unitățile de învățământ de performanță și pentru unități de învățământ  special și din mediul rural. De asemeni, vor fi premiați elevii și profesorii care au obținut rezultate de excepție la olimpiadele internaționale și naționale în anul școlar 2017-2018.

Ceremonia de premiere a olimpicilor din învățământul teoretic, tehnic și special se va desfășura în data 3 octombrie, de la ora 16:00, în sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai (str. Mihail Kogălniceanu nr. 5). Ceremonia de premiere a olimpicilor din învățământul vocațional, de artă și sportiv, se va desfășura în data de 5 octombrie, de la ora 16:00, tot în sala Auditorium Maximum a UBB.

În cadrul Galelor Excelenței vor fi premiați, prin oferirea de diplome și premii în bani, și profesorii din învățământul preuniversitar clujean care au obținut media 10 la examenul național de definitivare în învățământ și la concursul național pentru ocuparea posturilor vacante, sesiunea 2018.

Premiile și distincțiile vor fi înmânate elevilor și profesorilor de reprezentanți ai mediului academic și universitar clujean, ai Ministerului Educației Naționale și ai administrației publice locale și județene.

M. T.

Articole din aceeasi categorie