Invitație la film: ”Cutia de aruncat copii”

Organizatorii ediției de anul acesta a Marșului pentru Viață (Fundația Clinica Pro Vita, Asociația Life Nation, Asociația Clujul pentru Viață, în colaborare cu Bisericile creștine din Cluj) invită publicul clujean la premiera filmului ,,The Drop Box” (Cutia de aruncat copii).

Filmul-documentar ,,Cutia de aruncat copii” spune povestea a sute de bebeluși din Coreea de Sud, care, abandonați fiind de mamele lor pe străzile din Seul, sunt salvați într-un mod inedit de un pastor creștin. Într-o țară a aparențelor, o familie arată lumii întregi ceea ce contează cu adevărat.

Prima proiectare a filmului va fi la Cinema Mărăști, în 14 martie, de la ora 19:00, iar cea de a doua, în 21 martie, tot de la ora 19:00, la Cinema Dacia. Intrarea liberă.

Marșul pentru Viață, eveniment desfășurat anual la Cluj-Napoca, va avea loc în 24 martie, de la ora 15:00, în Piața Unirii. Marșul încheie seria evenimentelor pro-viață, organizate la Cluj în luna martie, declarată de organizațiile și comunitățile organizatoare ca fiind ,,Luna pentru Viață”.

M. T.

Articole din aceeasi categorie