Întîi, s-a răsturnat o bicicletă

Un bărbat de 62 de ani, din Dej, care se deplasa pe bicicletă, pe strada Crîngului, pe partea carosabilă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut pe carosabil, accidentîndu-se grav.

La scurt timp, un tînăr de 21 de ani, din Dej, în timp ce conducea o motocicletă din direcţia centrul municipiului Dej spre Bicicleta rasturnataCluj-Napoca, a acroşat bicicleta care se afla căzută şi poziţionată perpendicular pe axul drumului. În urma impactului, motocicleta s-a răsturnat, fără a se înregistra victime.

Autospeciala de poliţie care a intervenit la locul evenimentului, în momentul frînării a fost acroşată din spate de un autovehicul condus de un bărbat de 44 de ani, din Dej, care nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare în mers. În urma coliziunii, nu au rezultat victime – a anunţat IPJ Cluj.

Accidentul s-a petrecut marţi, 2 septembrie, la ora 22:26.

● Tot marţi, la ora 10:30, pe DN 1C, un bărbat de 47 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Iclod, din direcţia Cluj-Napoca spre Dej, a surprins şi accidentat un bărbat de 51 de ani, care se deplasa cu bicicleta în aceeaşi direcţie şi care ar fi efectuat un viraj la stînga, fără a se asigura corespunzător.

Biciclistul a fost transportat la Spitalul Municipal Gherla, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Potrivit poliţiştilor, acesta emana halenă alcoolică, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

● Luni, 1 septembrie, la ora 8:30, un bărbat de 24 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turzii, dinspre strada Observatorului înspre strada Făgetului, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 21 de ani, care, în calitate de pieton, se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a femeii.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie