International Business Summer School, la a treia ediţie

Un număr de 36 de studenţi din ţară şi din străinătate participă, în perioada 27 august – 3 septembrie, la cea de-a treia ediţie a şcolii de vară cu predare în limba engleză – International Business Summer School, organizată de Facultatea de Business din cadrul Universităşii Babeş-Bolyai.

Timp de o săptămînă, studenţii selectaţi vor asista la prelegeri susţinute de manageri de top din cadrul unor companii de prestigiu din mediul naţional şi internaţional, precum Bosch, CS Invest, EY Romania, Evalueserve, Genpact, UBB-02Hostvision, Macon şi PwC Romania. Programul cuprinde cursuri pe teme de actualitate – evaluarea afacerii, insolvenţa şi reorganizarea companiilor, fiscalitate internaţională, logistică, marketing internaţional, afaceri internaţionale, strategii de afaceri internaţionale etc. La finalizarea cursurilor, studenţii vor primi o diplomă – echivalentul a 5 credite ECTS.

„Astfel de şcoli de vară reprezintă o noutate pentru mediul academic din România, însă în străinătate absolut toate universităţile de prestigiu ofertă studenţilor posibilitatea de a-şi dezvolta cunoştiinţele în timpul verii. Ar trebui să mulţumim în primul rînd partenerilor Facultăţii de Business, pentru că în fiecare an susţin evenimentele organizate de facultatea noastră” – declară, într-un comunicat remis presei, conf. univ. dr. Ioan Alin Nistor, decanul Facultăţii de Business.

Facultatea de Business a mai organizat în această vară o şcoală de vară – International Hospitality Summer School, care a avut peste 30 de participanţi din România. În cadrul acestei ediţii au fost prezentate particularităţi ale industriei hoteliere din România şi impactul globalizării asupra acestui sector, strategii de management şi sisteme de operare şi branding în industria ospitalităţii.

Deschiderea celei de-a treia ediţii a şcolii de vară cu predare în limba engleză – International Business Summer School, va avea loc marţi, 27 august, ora 9:30, la sediul Facultăţii de Business (str. Horea nr. 7).

În cadrul şcolii de vară, studenţii vor avea ocazia să cunoscă mediul de business clujean prin evenimente de tip open-door, oferite de partenerii evenimentului. Ei vor avea ocazia să discute cu reprezentanţii unor companii şi să afle de ce au nevoie pentru a se angaja într-o companie multinaţională.

M. TRIPON

Articole din aceeasi categorie

    Nu exista articole asemanatoare