Întâlnirea eparhială a tineretului greco-catolic

La Biserica Greco-Catolică „Sf. Iosif” din Piaţa Gării, din Gherla, sub genericul „Isus trăieşte” a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, tradiţionala Întâlnire eparhială a tineretului.

Aflată la cea de a 15-a ediţie, întâlnirea anuală a tinerilor greco-catolici din zona Clujului şi din Gherla a avut un program bogat: liturghie arhierească, cateheză şi discuţii, vizitarea monumentelor istorice şi a lăcaşurilor de cult din municipiul Gherla.

Oaspeții au fost  întâmpinați de protopopul Protopopiatului Greco-Catolic Gherla, Alexandru Hruban. Cateheza a fost susţinută de pr. Felix Roca, responsabilul Oficiului Naţional pentru Pastoraţia Tineretului şi asistent spiritual al Acţiunii Catolice din România. La întâlnire a fost prezent și PS Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Întâlnirea a fost organizată de Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla, prin Departamentul de Tineret, Parohia „Sf. Iosif”, Protopopiatul Gherla şi ASTRU Cluj.

Sâmbătă, 26 octombrie, ora 10:00, va avea loc slujba de sfinţire a Bisericii Greco-Catolice „Sf. Iosif” din municipiul Gherla.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie