Înscrieri pentru admiterea în instituțiile militare de învățământ – la Centrul Militar Zonal Cluj

Centrul Militar Zonal Cluj, prin Biroul Informare Recrutare, oferă informații și întocmește dosare de candidați pentru admiterea în instituțiile militare de învățământ, din țară, pentru anul de învățământ 2018-2019.

Pentru a participa la concursul de admitere în instituțiile militare de învățământ, candidații trebuie să parcurgă următoarele etape: prezentarea la sediul Biroului informare – recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Cluj, în vederea stabilirii contactul inițial; efectuarea unui examen medical la Spitalul Militar Cluj-Napoca; definitivarea dosarului de candidat, la sediul Biroului informare – recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Cluj; susținerea a două teste aptitudinale, care sunt apreciate cu „Admis” sau „Respins” (de evaluare psihologică și de evaluare a aptitudinilor fizice) și un interviu de evaluare finală la Centrul Zonal de Selecție și Orientare – Alba-Iulia; participarea la concursul de admitere în instituțiile militare de învățământ.

Pentru candidații din județul Cluj, activitatea de recrutare se desfășoară la sediul Centrului Militar Zonal Cluj, situat pe Calea Dorobanților nr. 8-10, zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.

Articole din aceeasi categorie