Înscrieri pentru a doua ediţie a Premiilor COPAC

Termenul limită de înscriere pentru a doua ediţie a Premiilor COPAC a fost prelungit până la data de 30 august, gala de premiere urmând a avea loc în 18 septembrie 2017 – a anunţat, luni, Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC).

Cele zece categorii pentru care se pot face înscrieri anul acesta sunt:  Proiectul unei asociaţii de pacienţi cu cel mai mare impact; Liderul ONG; Medicul implicat; Asistent medical implicat; Cel mai bun comunicator medic în relaţia cu pacienţii; Jurnalism de sănătate; Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital; Cea mai bună campanie din sănătate; Inovaţia în sprijinul pacienţilor; Business în medicină în sprijinul pacienţilor

Înscrierile cu prezentarea proiectelor sau CV-urile candidaţilor se pot face fie pe formularul de pe platforma evenimentului www.premii2017.copac.ro, fie trimiţând un email pe adresa premii@copac.ro. De asemenea, alţi colegi, pacienţi, medici, etc. pot înscrie oameni sau proiecte trimiţând un email cu propunerea şi argumentele lor. Toate proiectele înscrise trebuie să fi fost derulate în anul 2016.

Candidaturile vor fi validate în perioada 30 august – 4 septembrie, iar în perioada 4-13 septembrie se va putea vota online.

M. T.

Articole din aceeasi categorie