Încep nominalizările pentru proiectul “Made in Romania”, care sprijină companiile inovatoare

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a anunțat începutul nominalizărilor la a doua ediție a proiectului “Made in Romania”, care se desfăşoară între 15 și 31 ianuarie, antreprenorii români și angajații din companiile românești inovatoare fiind invitați să depună nominalizări.

Made in Romania” este un proiect care își propune să identifice și să promoveze companiile inovatoare românești, partenerii BVB în derularea proiectului fiind Grupul Banca Transilvania, consultanții de management Horvath & Partners, auditorul Mazars, firma de avocatură NNDPK și brokerul de retail Tradeville. Scopul proiectului este identificarea viitoarelor motoare ale economiei românești și sprijinirea acestora timp de un an, pentru a le ajuta să-și aducă afacerile la nivelul următor, îmbunătățind transparența, vizibilitatea, reputația, precum și pentru obținerea accesului la capitalul necesar dezvoltării.

Proiectul va fi organizat în trei etape: nominalizări, stabilirea unei liste scurte și selecția celor 15 companii finaliste. Începând din 15 ianuarie, publicul este invitat să facă nominalizări în proiect, utilizând formularul disponibil pe site-ul www.bvbleague.ro. Perioada de nominalizare să se încheie în 31 ianuarie, la orele 23:59, însă nu este exclusă posibilitatea de a se prelungi acest termen, dacă antreprenorii vor fi interesaţi.

După , vor fi selectate 50 de companii care vor merge în ultima etapă, în care vor fi selectate 15 companii finaliste, ce vor fi anunțate în cadrul Galei “Made in Romania”, din luna aprilie. Primele 14 companii vor fi selectate de un Juriu format din experți din piață, iar cea de-a 15-a companie va fi aleasă prin votul publicului, care va avea loc în martie, pe site-ul proiectului. Companiile care au fost desemnate de către terți vor fi informate cu privire la desemnarea lor și li se va cere să își dea acordul pentru a fi luate în considerare în proiect.

În prima ediție a proiectului am descoperit 166 de companii extraordinare, cu perspective excelente de creștere. În acest an vrem să descoperim și mai multe companii. a declarat Lucian Anghel, președintele Consiliului de Administrație al BVB.

Mai multe informații despre proiect, desfășurare, precum și formularul de nominalizare sunt disponibile pe site-ul www.bvbleague.ro.

V.D.

Articole din aceeasi categorie