Înainte de a intra în vacanţă, elevii gherleni au avut parte de un cadou

În preajma vacanţei de vară tot mai multe grupuri de copii efectuează excursii în cele mai pitoreşti locuri din judeţul nostru. Astfel, un grup de elevi din clasa specială de la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” din municipiul Gherla a avut ocazia să viziteze în premieră  Salina Turda.

De astă dată a fost vorba de un cadou oferit de Rotary Club Gherla, care cu această ocazie a dorit să facă o mica bucurie acestor copii cu care soarta nu prea a fost  darnică. Acţiunea turistică s-a derulat în cadrul Săptămânii „Şcoala altfel”, în cadrul unui parteneriat între Rotary Club Gherla şi clasa specială integrată de la Liceul Teoretic „Ana-Ipătescu”.

Cu toţii s-au bucurat mult pentru această minunată experienţă petrecută împreună cu copiii şi cadrele didactice de la clasă, datorită iniţiativei umanitare a rotarienilor gherleni, care şi până acum au sărit de nenumărate ori în ajutorul copiilor cu probleme medicale. Elevii şi cadrele didactice din cadrul unităţii de învăţământ nu au uitat să mulţumească membrilor Rotary Club Gherla și Rotary Club Turda pentru că au făcut posibilă petrecerea unei zile minunate la Salina Turda.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie