În plină vacanţă, elevii gherleni aleargă spre locuri fruntaşe

Suntem în plină vacanţă, dar elevii din municipiul Gherla onorează diferite concursuri şi competiţii sportive organizate în ţară.

Zilele trecute, un grup de elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 1 şi ai Liceului Teoretic „Petru Maior” au participat la faza naţională a Concursului „Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă”, desfăşurat în municipiul Târgovişte. Din echipajul pregătit de prof. Dorel Verde au făcut parte elevii Segiu Oltean şi Titus Grasin (clasa a VII-a), Sebastian Ursuţ (clasa a X-a) şi Daniel Toma (clasa a XI-a). Reprezentanţii judeţului Cluj au avut o comportare bună, situându-se la doar un pas de podiumul întrecerii (doar câteva secunde i-a despărţit de treapta a treia!). În final, bicicliştii de pe Someş au ocupat la competiţia din Dâmboviţa  locul IV.

La individual, elevii gherleni au obţinut următorele rezultate: Sebastian Ursuţ – locul I la proba de arbitraj şi parcul şcoală, Daniel Toma – locul II în proba de cunoaştere a regulilor de circulaţie, iar Titus Grasin a ocupat locul III în proba de îndemânare cu bicicleta pe poligon. Anul trecut, aceeaşi echipă a terminat faza naţională pe locul cinci, asta înseamnă că în această vară au urcat o treaptă. Anul viitor, mai mult ca sigur vor fi pe locul III.

Remarcăm comportarea excelentă a elevilor Şcolii Gimnaziale nr. 1 Gherla (director, prof. Liliana Pop), care de peste 20 de ani participă cu succes la concursurile de educaţie rutieră, ajungând mereu la faza pe ţară.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie