Hoţii, la stână

Când nu vin lupii la stână, vin hoţii. Noroc însă că poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au identificat, la scurt timp de la comitere faptei, doi tineri din localitatea Sânmihaiu Almaşului, judeţul Sălaj, care au sustras mai multe oi, de pe o păşune.

„La data de 8 august a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că de pe o păşune situată în apropierea localităţii Păuşa din judeţul Sălaj, persoane necunoscute au sustras un număr de aproximativ 80 de oi. În urma activităţilor deşfăşurate, poliţişti din cadrul posturilor de poliţie Aghireşu şi Gârbău au identificat, pe păşunile din apropierea localităţii Arghişu, din judeţul Cluj, doi tineri, în vârstă de 17 şi 20 de ani, care însoţeau animalele. Aceştia intenţionau să vândă oile în localitatea Arghişu” – informează IPJ Cluj.

Poliţiştii au recuperat 81 de oi, în valoare de circa 20.000 de lei. Faţă de cei doi tineri continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie