Horia Nasra, un nou atac la adresa preşedintelui CJ Cluj

Liderul PSD Cluj, Horia Nasra lansează un nou atac la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, acuzându-l că pe cele două mandate pe care le-a avut în fruntea Judeţului a abandonat complet zona Huedinului. “Zona Huedinului a fost complet abandonată de Alin Tişe în cele două mandate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Nici Emil Boc când era premier nu  a făcut nimic pentru zonă (2009-2012), chiar dacă este din Mărgău. Mai mare ruşinea! În 2009, în primul său mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe anunţa în privinţa introducerii gazului că `estimăm ca lucrările să fie finalizate în cursul acestui an, reuşind în acest fel să racordăm la reţeaua de gaz partea de vest a judeţului, una dintre priorităţile mandatului meu de preşedinte al Consiliului Judeţean`.

Timp de trei ani, sub guvernarea PDL, sub premierul Emil Boc, născut în zonă, promisiunea lui Alin Tişe a rămas neacoperită. Astăzi, după 9 ani, în cel de-al doilea său mandat situaţia este aceeaşi.

De asemenea, liderii PDL, astăzi PNL, mai promiteau în acea perioadă şi un parc industrial TETAROM în zonă însă şi această promisiune a rămas neonorată. Prin urmare, zona Huedin a fost complet abandonată de administraţia liberală” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

C.P.

Articole din aceeasi categorie