Horia Nasra contestă demersul lui Şerban Nicolae privind graţierea faptelor de corupţie

După ce controversata ordonanţă 13 a inflamat spiritele, un nou demers legislativ ce vizează, de data asta, graţierea pentru fapte de corupţie agită opinia publică.

Senatorul PSD, Şerban Nicolae a depus, luni, un amendament la Legea graţierii, aflată în dezbatere în Comisia juridică a Senatului, prin care se graţiază şi fapte de corupţie precum luare şi dare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu.

“E un punct de vedere. Unii, spre exemplu, vor ca unii să facă puşcărie doar în weekend. E părerea lor că închisoarea ar trebui făcută doar în weekend. Raţiunea o vom discuta în comisie, nu am de ce să dau răspunsuri celor de la PNL sau de la PCR sau alte partide (…) Opiniei publice îi voi da mâine, facem dezbatere cu toate instituţiile implicate. Nu e niciun secret”, a declarat senatorul PSD Şerban Nicolae.

Demersul senatorului social democrat a atras însă numeroase critici. Printre cei care au reacţionat la propunerea lui Şerban Nicolae se numără liderul PSD Cluj, Horia Nasra. “Amendamentul propus de senatorul Serban Nicolae nu este un punct de vedere oficial al PSD. Nu susţin acest amendament şi cred că astfel de propuneri trebuie mult mai atent cântărite. Prin urmare mă delimitez de această abordare, de acest amendament”, a consemnat Nasta pe o pagină de socializare.

C.P.

Articole din aceeasi categorie