Hai la olimpiadă!!!

Pregătirea de performanță în matematică, susținută de Fundația eMAG, prin   programul „Hai la Olimpiadă!”, va continua și în acest an școlar.

La Cluj-Napoca, Centrul de pregătire este coordonat de Departamentul de Matematică al Facultății de Matematică și Informatică – Universitatea Babeș-Bolyai, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Cursurile, organizate pe clase, vor avea loc în zilele de sâmbătă (orele 10:00 – 12:00, clasele V-VIII și 12:00 – 14:00, clasele IX-XII), în săli din clădirea centrală a Universității Babeș-Bolyai (str. M. Kogălniceanu nr. 1) și vor fi ținute de cadre didactice universitare, profesori de liceu și studenți cu   rezultate și experiență în pregătirea tinerilor capabili de performanță.

Înscrierea la cursurile Centrului de pregătire pentru performanță „Hai la  Olimpiadă!” –  pe  site-ul www.hailaolimpiada.ro, până la data de 23 septembrie. Cursurilor vor începe în data de 5 octombrie.

Programul “Hai la Olimpiadă!” a fost lansat în 2012 de Fundația eMAG, cu intenția de a oferi suport tuturor celor care doresc să facă performanță în educație, copii și profesori deopotrivă.

  1. T.

Articole din aceeasi categorie