Ghibstock: Festivalul din curtea școlii – 2018

La Liceul „Onisifor Ghibu” se va desfășura, la acest sfârșit de săptămână, o nouă ediție a Festivalului din curtea școlii – Ghibstock.

„Porțile Liceului «Onisifor Ghibu», din cartierul Grigorescu, se vor deschide vineri, 18 mai, și sâmbătă, 19 mai, de la ora 16:00, pentru toți cei care vor să guste din atmosfera unui festival inedit. Pe scenă vor evolua: Vița de Vie, Șuie Paparude, Argatu’ şi Moş Martin, Gojira & Planet H, DJ Shiver, dar și mulți alții. Pentru că nu totul se întâmplă doar în fața scenei principale, anul acesta școala vibrează înconjurată de alte trei scene – Electric Castle Takeover, Silent Garden și Bearded Stage” – au anunțat organizatorii.

Potrivit acestora, Ghibstock, lansat în 2010, „este mai mult decât un festival, este în primul rând un eveniment caritabil de strângere de fonduri. Este construit de voluntari, în întregime, de o mână de liceeni care cred în puterea unui astfel de eveniment. Misiunea voluntarilor nu se oprește niciodată atunci când muzica se oprește. Tinerii care construiesc festivalul își petrec tot anul următor, până la fiecare nouă ediție, dezvoltând un proiect caritabil pentru comunitate”.

Cu fondurile pe care le vor strânge anul acesta la festival, elevii adunați sub numele de Asociația BLANĂ! doresc să accesibilizeze muzeele clujene și să organizeze o tabără de educație non-formală și aventură alături de 25 de tineri de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca.

La Ghibstock, „oricine este binevenit, de la mic la mare, iar fiecare bilet la festival se transformă într-o șansă în plus pentru a transforma comunitatea”.

Articole din aceeasi categorie