Gherla: Atac la… gropi!

La începutul acestei săptămâni, managerul de la SC ADP SA (fosta RADP) Gherla, domnul Genel Mureşan, ne-a dat o veste bună. Imediat după sărbătorile pascale angajaţii societăţii s-au apucat de astuparea gropilor de pe carosabilul pieţelor şi de pe străzile oraşului. Adică, se şterg urmările iernii prelungite (cam lungă, în acest an!).

Personalul muncitor este pregătit pentru această acţiune sezonieră. Lucrările debutează cu zona centrală, după care vor urma şi uliţele de la marginea localităţii. Primăria Municipiului Gherla a făcut deja o analiză succintă a situaţiei şi a trecut imediat la treabă. Edilii oraşului sunt convinşi că numai pe baza unei planificări minuţioase se pot obţine rezultate bune pe această linie. După lunile friguroase, majoritatea străzilor s-au distrus pe timpul iernii şi este nevoie de plombarea gropilor, aşa cum procedează gospodarii urbei în fiecare primăvară. În această perioadă este nevoie de şi mai multă muncă, deoarece carosabilul mai poartă „semnele” iernii.

Paralel cu aceste lucrări sezoniere, în municipiul Gherla se lucrează din plin la modernizarea străzilor Tudor Vladimirescu şi Gelu, dar s-a reabilitat şi strada Abatorului. Urmează  să fie finalizate lucrările de modernizare a străzii Castanelor, de la periferia oraşului.

În cursul anului 2017 vor mai fi reabilitate străzile din Lotul 6, grupa 3, aşa cum a stabilit Primăria Municipiului Gherla, proiect cuprins în investiţiile următoare.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie