Fotbal / „U” Cluj face scorul etapei

  • Universitatea Cluj deține cel mai bun atac din campionatul Ligii a 2-a, cu 43 de goluri marcate.

 

După meciurile cu Sportul Snagov și CS Balotești, în care nu a marcat, Universitatea Cluj a fost „darnică” în meciul cu Pandurii Tg. Jiu, disputat miercuri, în deplasare, pe un teren greu, în cadrul etapei a 19-a din Liga a 2-a, și le-a umplut gorjenilor poarta de goluri, realizând scorul rundei. „Studenții” s-au impus cu 5-1, după 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Ene, Goga, Gavra, Twumasi și Hațiegan, în minutele 32, 42, 67, 89 și 90+1. Onoarea gazdelor a fost salvată de Pârvulescu, care a înscris în minutul 72, la scorul de 0-3, după o acțiune personală.

Universitatea a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, ultimul eșec datând din 17 septembrie, 1-2 cu FC Argeș Pitești. Mircea Cojocaru a început meciul cu Pandurii în formula: Dur Bozoancă – Cordoș, Abrudan, Berci – Al. Coman, Sepsi, Twumasi, Taub – Ene, Goga, Gavra. Au mai evoluat: Ursu și Hațiegan.

În urma victoriei cu Pandurii, Universitatea acumulează 38 de puncte și rămâne aproape de podium, iar în următorul meci, programat duminică, 2 decembrie, înfruntă, tot în deplasare, Metaloglobus București, formație care nu strălucește pe teren propriu.

 

Cristian FOCȘANU

Articole din aceeasi categorie