Fotbal: Juan Culio (CFR Cluj), suspendat două etape de Comisia de Disciplină a FRF

Mijlocaşul argentinian Juan Culio, de la campioana CFR Cluj, a fost suspendat două etape şi amendat cu suma de 2.900 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, reunită miercuri, potrivit site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal. ‚’FC CFR 1907 Cluj vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminări – În baza art. 63.1.g + 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul Culio Juan (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei. În baza art. 67 din RD, se sancţionează jucătorul Culio Juan cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 2.900 lei. În conformitate cu art. 45.1 din RD, se va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv două etape suspendare şi o penalitate sportivă de 2.900 lei’’, se arată în comunicat.

Culio, care a primit al treilea cartonaş roşu în acest campionat, va rata partidele cu FC Viitorul (deplasare) şi cu Astra Giurgiu (acasă).

Totodată, fotbalistul Joseph Mensah (Sepsi OSK), eliminat şi el la partida cu CFR, a primit o suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei. CFR a câştigat partida cu scorul de 3-1. Alexandru Danea, jucătorul echipei FC Hermannstadt, a primit o suspendare de trei jocuri şi a fost amendat cu 5.000 de lei, în urma cartonaşului roşu primit la meciul cu Gaz Metan Mediaş (0-2). Răzvan Dâlbea (FC Hermannstadt), eliminat şi el la meciul amintit, s-a ales cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei. Un joc cu suspendare şi amendă de 740 de lei a primit şi fundaşul muntenegrean Risto Radunovic (Astra Giurgiu), eliminat la meciul cu Universitatea, de la Craiova (0-1), din prima etapă a fazei play-off.

Articole din aceeasi categorie