Fotbal / Finala Cupei României nu se mai joacă pe „Cluj Arena”

  • Din cauza unui amical al primei reprezentative a României, finala dintre Universitatea Cluj şi revelaţia Gloria Cătina a fost mutată pe terenul de la Baza Sportivă „Dan Anca”.

 

Visul componenţilor echipei Gloria Cătina, campioana Ligii a 5-a, zona Mociu, de a juca pe „Cluj Arena” a fost năruit de Federaţia Română de Fotbal, care a dat dipoziţie ca gazonul să fie menajat în vederea amicalului de lux dintre reprezentativele României şi statului Chile, care va avea loc pe 13 iunie. Aşa se face că finala Cupei României, faza judeţeană, ce opune Universitatea Cluj şi nominalizata Gloria Cătina, programată pe 9 iunie, a fost mutată pe terenul de la Baza Sportivă „Dan Anca”, situată în cartierul Gheorgheni. Vă reamintim că în semifinale, Gloria Cătina a eliminat Atletic Olimpia Gherla, iar Universitatea Cluj a dispus de Armenopolis Gherla. În finala de anul trecut, Industria Sârmei Câmpia Turzii a dispus cu 1-0 de Potaissa Turda.

Ora de start a finalei va fi 17, însă în deschiderea acesteia, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Cluj-Napoca, în frunte cu preşedintele Vasile Marc, va purcede la premierea superlativelor la nivel de juniori şi seniori în fotbalul clujean. Se cunosc deja campioanele în Liga a 4-a (Universitatea Cluj), Liga 5 (Zona Dej – Progresul Nireş, Zona Mociu – Gloria Cătina şi Zona Câmpia Turzii – Şoimii Câmpia Turzii). Campioanele în Zona Cluj şi Zona Gherla se vor decide în ultima etapă, între Bradul Mărişel şi Viitorul Feleacu (aflate la egalitate de puncte), respectiv între Unirea Iclod şi Someşul Bonţida (despărţite de două puncte). Să mai scriem că ieri a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj-Napoca, în cadrul căreia au fost dezbătute chestiuni legate de încheierea sezonului competiţional 2016-2017.

 

Cristian FOCSANU

Articole din aceeasi categorie