Fotbal: Antonio Conceicao (CFR Cluj) a încercat să-şi convingă jucătorii că meciul cu Dunărea Călăraşi e dificil

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a încercat toată săptămâna să-şi convingă jucătorii că meciul cu Dunărea Călăraşi e foarte dificil.
”Meciul cu Dunărea va fi unul foarte greu. Am făcut toată săptămâna apel la jucători să conştientizeze că meciul e foarte dificil, pentru că dacă nu vom avea atitudinea din ultimele meciuri, cu Sepsi, Gaz Metan şi FC Botoşani, vom avea probleme. Trebuie să abordeze meciul cu curaj, cu personalitate, pentru a obţine victoria”, a spus lusitanul.
”Săptămâna aceasta i-am simţit pe jucători foarte concentraţi la antrenamente, cu o atitudine foarte bună şi asta mă face să cred că aşa vom arăta şi în meciul de mâine”, a adăugat antrenorul campioanei.
”Sunt liniştit mereu, sunt mulţumit de ceea ce au făcut jucătorii în ultimele săptămâni, au fost foarte profesionişti. Chiar dacă am avut o perioadă cu meciuri foarte grele, atitudinea lor a dus la rezultate bune. Drumul nostru continuă, nu ne vom opri aici, pentru că vom munci în continuare ca să obţinem rezultate pozitive”, a mai spus Conceicao.
Tehnicianul nu ia în considerare zvonurile care dau ca sigură înlocuirea sa cu un alt antrenor, Dan Petrescu sau Marius Şumudică: ”Eu muncesc zi de zi alături de jucători, să câştigăm, să avem atitudine bună. Sunt obişnuit cu aceste zvonuri, dar nu pot face nimic în privinţa lor, eu îmi fac munca mea la acelaşi nivel ca şi până acum”.
”Dacă rămân la club vreau să vin în faţa ziariştilor în ultima etapă şi să fiu tot pe primul loc. Ce mă bucură foarte mult e că ne-am îmbunătăţit jocul şi asta îmi dă speranţe pentru viitor”, a subliniat Toni Conceicao.
Antrenorul portughez crede că pauza competiţională determinată de meciurile echipelor naţionale este binevenită, chiar dacă formaţia sa trece printr-un moment bun: ”Calendarul trebuie să îl acceptăm, dar este o posibilitate să ne relaxăm, pentru că am avut o săptămână grea, cu trei jocuri în şapte zile şi e evident că această pauză poate să ne ajute într-un anume fel”.
În perspectiva partidei de sâmbătă cu Dunărea, tehnicianul a precizat că portarul Giedrius Arlauskis s-a antrenat normal cu lotul, iar Julio Baptista, Ovidiu Hoban şi Thierry Moutinho sunt încă în afara lotului cu probleme medicale.

Articole din aceeasi categorie