Flori și plante aromatice de vânzare, la serele din campusul USAMV

Începând de luni, 15 aprilie, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca pune în vânzare, la serele din campus, diverse specii floricole anuale și de plante aromatice. Între acestea, pentru prima oară se numără și soiuri de busuioc aclimatizat, cu arome mai speciale, de lămâie sau de scorțișoară, dar și trei soiuri de mușcate.

Dintre speciile floricole anuale, puse în vânzare anul acesta: Tagetes Patula (crăițe); Alysum Maritimum (floare de miere); Begonia Semperflorens (floare de gheață); Portulaca Grandiflora (floare de piatră); Salvia Splendens (salvie ornamentală); Coleus Blumei (urzicuță); Lobelia Erinus (lobelia).

Plante aromatice: Ocium Basilicum (busuioc) – soiurile clasic, roșu, cu aromă de lămâie și cu aromă de scorțișoară și Salvia Officinalis (salvie de grădină). Toate sunt la prețul de 2 lei/ghiveci.

Acestor flori și plante aromatice li se adaugă trei tipuri de mușcate: Pelargonium Zonale, Pelargonium Odoratissimum, parfumate (5 lei/ghiveci) și Pelargonium Peltatum, curgătoare (4 lei/ghiveci).

Programul de vânzare este zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00 – 14:00. Accesul mai facil spre serele de flori din campus este pe la poarta nr. 2, din strada Govora.

M. T.

Articole din aceeasi categorie