Fetiță de trei ani, abuzată sexual

 

Un tânăr de 16 ani, suspectat că a violat o fetiță de trei din colonia clujeană Pata Rât, a fost reţinut de polițiștii clujeni. Potrivit cercetărilor, micuța a fost abuzată sexual în timp ce dormea într-o locuinţă improvizată de pe strada Platanilor.

 

”Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut, pentru 24 de ore, un minor, în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de viol. Marţi, în jurul orei 18, Poliţia a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 3 ani, în timp ce dormea într-o locuinţă improvizată de pe strada Platanilor, din municipiul Cluj-Napoca, a fost violată de către un tânăr. La faţa locului, s-au deplasat echipe de poliţişti, stabilind că cele se sesizate se confirmă. Minora a fost transportată de urgenţă la unitatea spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale. Cel bănuit de comiterea faptei, un tânăr, în vârstă de 16 ani, a fugit de la locul faptei. Pentru depistarea acestuia, au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie de pe raza municipiului Cluj-Napoca, poliţişti de acţiuni speciale, jandarmi, fiind sprijiniţi şi de cetăţeni”, a anunțat IPJ Cluj.

Agresorul a fost prins după mai bine de trei ore de căutări, fiind condus la sediul unităţii de poliţie, după care a fost reţinut pentru 24 de ore. Tânărul este acuzat de viol și poate primi până la 20 de ani de pușcărie.

Articole din aceeasi categorie