Femeie din Cuzdrioara, accidentată mortal pe trecerea de pietoni

O femeie de 63 de ani a decedat în urma unui accident de circulaţie petrecut miercuri, 10 septembrie, ora 20:34, pe raza localităţii Cuzdrioara.

Potrivit poliţiştilor, femeia, localnică, se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni Accident-3semnalizată şi marcată corespunzător, cînd a fost surprinsă şi accidentată mortal de un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, care venea dinspre Dej.

• Tot miercuri, la ora 21:57, pe raza localităţii Floreşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă unei persoane.

În acest caz, o minoră de 15 ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii Eroilor din localitatea Floreşti, prin loc nemarcat şi nesemnalizat cu trecere pentru pietoni, cînd a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 50 de ani, din comuna Floreşti.

În urma impactului, minora a suferit leziuni grave şi a fost transportată la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie