Facultatea de Business la a patra ediţie a proiectului INTERNATIONAL BUSINESS CARROUSEL

Facultatea de Business, din cadrul Universităţii ‘’Babeş-Bolyai’’, în parteneriat cu facultatea CHE-Christelijke Hogeschool Ede (Olanda), organizează a patra ediţie a proiectului “International Business Carrousel”, care se va desfăşura în perioada 27 octombrie – 1 noiembrie 2013, în incinta Facultăţii de Business, strada Horea nr. 7. Proiectul a fost conceput pentru a oferi cunoştinţe teoretice şi a dezvolta abilităţi practice necesare studiilor în domeniul afacerilor, prin ideea de “carrousel” – o metodă inovativă de predare, care presupune acumularea unei cantităţi mari de informaţii noi într-un timp foarte scurt. Scopul principal este inserţia şi acomodarea studenţilor într-un mediu cît mai apropiat de mediul de business real, prin facilitarea întîlnirilor dintre aceştia şi manageri de top ai celor şase companii implicate în această ediţie. În acelaşi timp, este considerată deosebit de importantă perspectiva internaţională pe care şi-o însuşesc studenţii datorită diversităţii culturale a grupurilor de lucru, fiind implicaţi peste 40 de studenţi, atît de la Facultatea de Business, cît şi de la CHE, în număr egal.

Partenerii din mediul de afaceri reprezintă companii care îşi desfăşoară activitatea în diverse domenii, cum ar fi domeniul producţiei, distribuţiei, consultanţei, resurselor umane sau domeniul bancar, astfel că studenţii vor avea deschidere şi diversitate din punctul de vedere al temelor de discuţie.

Întîlnirile cu reprezentanţii companiilor vor avea loc marţi, 29 octombrie 2013, urmînd ca apoi studenţii să lucreze în grupuri pe fiecare raport, iar vineri, 1 noiembrie 2013, să aibă loc prezentările finale şi gala de închidere a proiectului.

Articole din aceeasi categorie

    Nu exista articole asemanatoare