Expoziţia anuală „Produse noi realizate la Ingineria Produselor Alimentare – IPA 2012”

Departamentul de Ingineria Produselor Alimentare din cadrul Facultăţii de Agricultură a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca organizează miercuri, 27 iunie, expoziţia anuală de produse, prilejuită de susţinerea lucrărilor de licenţă din sesiunea iunie 2012.

Printre realizările proiectelor de licenţă din acest an, care vor fi prezentate în cadrul expoziţiei, se găsesc: brînză telemea din lapte de capră cu adaos de mărar, bere cu cireşe, specialităţi de ciocolată – praline, iaurt cu adaos de carne (cotlet haiducesc), pîine din făină integrală cu ingrediente funcţionale, salam afumat de peşte cu proteină de soia, sisteme moderne de ambalare a berii – Bag in Box, distilate din vin învechite prin metode moderne, cremă de unt cu ulei de palmier, covrigei cu tărîţe şi rozmarin ş.a.

Expoziţia va fi deschisă între orele 10.30-13.30, în holul din faţa Amfiteatrului Bleumarin, clădirea Institutului de Ştiinţe ale Vieţii.

M. T.

Articole din aceeasi categorie

    Nu exista articole asemanatoare