Eliminarea infecțiilor bacteriene prin medicina biologică

Luni, 25 iunie, începând cu ora 19:00, Transilvania Healing Centre va organiza evenimentul “Eliminarea infecțiilor bacteriene prin medicina biologică”.

Cum ne putem proteja de bacterii, care sunt consecințele cauzate de infecțiile bacteriene netratate, cum putem trata sau ameliora bolile provocate de infecțiile bacteriene, care sunt metodele de eliminare a bacteriilor, folosite de specialiștii Transilvania Healing Centre – sunt doar câteva întrebări la care acești specialiști vor oferi răspunsuri și soluții.

„România se află în topul clasamentului european în ceea ce privește consumul de antibiotice, conform ECDC, 2016. Conform experților în politici de sănătate, antibioticele favorizează și agravează fenomenul apariției bacteriilor rezistente la tratament. În plus, antibioticele distrug flora intestinală, care este esențială pentru menținerea integrității sistemului imunitar. Deși consumul total de antibiotice a scăzut cu 11% în 2017, administrarea lor în spitale continuă să crească. În aceste condiții, România riscă, în următorii 20 de ani, ca bacteriile să nu mai poată fi tratate cu antibiotice” – precizează specialiștii Transilvania Healing Centre.

Centrul de sănătate și medicină integrativă Transilvania Healing Centre, cu sediul la Cluj-Napoca, a anunțat că oferă o alternativă la tratamentul excesiv cu antibiotice: „Oferim două metode de tratament biofizic, non invaziv, în tratarea infecțiilor bacteriene. Ambele metode presupun descompunerea propriu-zisă a bacteriei, fără a crea un dezechilibru în organism, iar una dintre abordări tratează și sistemele / țesuturile afectate de bacterii și resturile lor de descompunere” – afirmă dr. Haldor Holesch, din cadrul Transilvania Healing Centre.

Transilvania Healing Centre este un centru de sănătate și medicină integrativă, care utilizează „cel mai complet sistem de evaluare biofizică și tratament cu Vitalfeld din România”.

Cei interesați pot găsi mai multe detalii despre evenimentul de luni pe platforma EventBook.ro  sau pe site-ul: www.transilvaniahealing.ro.

M. T.

Articole din aceeasi categorie